Tentang Happy Heart Solutions

Di Happy Heart Solutions, matlamat kami adalah membantu pesakit kami merealisasikan keperluan jantung mereka dan menyediakan mereka sumber-sumber yang mereka perlukan untuk kekal muda, sihat dan bahagia.

Kisah Pengasas

Happy Heart adalah ideologi yang menyasarkan untuk melayani pesakit dan yayasannya diletakkan oleh sekelompok kawan: Shaun, Alvin, Lawrence dan Fong. Didedikasikan untuk profesion mereka dan berusaha untuk mempromosikan kejujuran, rakan-rakan ini membuat keputusan untuk mewujudkan pusat penjagaan kesihatan yang cekal untuk memperkenalkan pesakit kepada amalan pemulihan kesihatan inovatif. 

Salah seorang dari mereka terlibat dalam pemasaran dan penjualan produk kesihatan, dan tidak lama kemudian, mereka memutuskan untuk bergabung dan bekerjasama untuk mempromosikan kesihatan jantung. Beberapa bulan selepas itu, salah seorang rdari mereka menjumpai terapi EECP, dan selepas memperkenalkannya di kalangan ahli keluarga dan rakan-rakan, faedahnya menjadi lebih nyata. Tidak lama kemudian, mereka sedar yang terapi ini memainkan peranan penting dalam mempromosikan kesihatan jantung. Dan ini adalah bagaimana Happy Heart Solutions di bina bagi membantu pesakit mengekal dan meningkatkan peredaran darah mereka dengan memperkenalkan mereka kepada terapeutik dan hasil bukan invasif EECP.

Falsafah kami

Di Happy Heart Solutions, falsafah kami berkisar untuk membantu pesakit memahami dan memperbaiki kesihatan hati mereka, dan memilih terapi inovatif yang paling sesuai dengan keadaan mereka. Sebagai pusat penjagaan kesihatan yang didedikasikan untuk mempromosikan kesihatan jantung dan memahaminya, kami menyasarkan untuk membantu pesakit kami meningkatkan pemahaman agar mereka benar-benar dapat membuat keputusan dengan tepat.

Kami percaya sepenuhnya yang penjagaan kesihatan jantung dan penyelenggaraan mesti bermula pada peringkat awal kehidupan bagi mengelakkan komplikasi tatkala anda semakin tua. Kami berharap dapat memperluaskan kemudahan penjagaan kesihatan kami dan memperkenalkan hasil Terapi EECP yang bermanfaat     kepada semua orang yang menderita di sekeliling kita.Kesihatan jantung anda sangat penting bagi kami, dan kami berhasrat untuk menamatkan penderitaan anda melalui pendekatan holistik dan sesi terapi yang inovatif.

 

 

Misi kami adalah untuk menyediakan kemudahan penjagaan jantung yang inovatif dan bermanfaat kepada Pesakit yang kami hargai.

Misi Kami Penjagaan Kesihatan Yang Lebih Baik

TEMU JANJI HARI YANG SAMA TERSEDIA.

018-298 0166

happyheartpj@gmail.com

P-01-01 TROPICANA AVENUE NO 12, GOLF & COUNTRY RESORT, Persiaran Tropicana, Tropicana, 47410 Petaling Jaya, Selangor

Happy Heart Solutions

Our Location