Berhubung Dengan Kami

Sebagai pasukan penjagaan kesihatan profesional yang berdedikasi, kami di Happy Heart Solutions sentiasa bersedia untuk memenuhi keperluan pelanggan kami. Tiada pertanyaan yang terlalu besar mahupun terlalu remeh. Jika anda merasakan ada sesuatu yang tidak kena dengan kesihatan anda dan memerlukan pengawasan profesional berpengalaman, jangan ragu-ragu untuk berhubung dengan pasukan kami.

Kami sentiasa gembira untuk menolong pesakit yang rasa telah menghabiskan sumber dan pilihan mereka dalam merawat gejala keadaan jantung mereka kerana kami menawarkan alternatif yang tidak invasif yang mampu menyampaikan hasil yang berkesan.Di Happy Heart Solutions, kami sentiasa mencari cara baru dan mengamalkan langkah-langkah inovatif untuk menyediakan penjagaan kesihatan yang terbaik bagi meremaja dan meningkatkan hati anda. Jadi, jika anda mencari sesi perundingan percuma, atau hanya sekadar ingin datang dan berbincang sejarah masalah jantung anda, jangan teragak-agak untuk membuat panggilan dan membuat tempahan dengan seorang dari para pakar kami.

 

Untuk Kecemasan: Hubungi 018-298 0166

Kami faham kebanyakan pesakit segan dengan dari bil perubatan dan komplikasi memperkenalkan sejarah keadaan jantung dengan seorang doktor baru. Anda boleh yakin yang proses kami memahami pesakit dan mengenal pasti gejala amat teliti, dan pasukan kami akan sentiasa memastikan anda selesa dan santai.

 Sama ada anda mengalami gejala angina atau hanya bimbang terdapat sesuatu yang tidak kena dengan degupan jantung anda. Lakukan panggilan kepada kami dan tempah temu janji anda dengan salah seorang profesional kami yang boleh memeriksa anda dan memberikan nasihat terbaik tentang keadaan anda. Masalah jantung tidak boleh ditangguhkan, kerana lebih cepat anda berkonsultasi dengan profesional adalah lebih baik. Jadi, angkat telefon anda dan hubungi kami dengan serta-merta.  

Anda boleh menghubungi kami melalui nombor telefon kami (018-298 0166), atau lawati kami di pusat kami (Peta Google)

P-01-01 TROPICANA AVENUE NO 12, GOLF & COUNTRY RESORT, Persiaran Tropicana, Tropicana, 47410 Petaling Jaya, Selangor.

Misi Kami Penjagaan Kesihatan Yang Lebih Baik

TEMU JANJI HARI YANG SAMA TERSEDIA

018-298 0166

happyheartpj@gmail.com

P-01-01 TROPICANA AVENUE NO 12, GOLF & COUNTRY RESORT, Persiaran Tropicana, Tropicana, 47410 Petaling Jaya, Selangor

Happy Heart Solutions

Our Location